Acht bijzondere hotelbars

Hoewel we graag een borreltje drinken op vakantie, zoeken we een hotel meestal niet uit vanwege zijn bars. Toch zijn er een paar die meer dan de moeite waard zijn. D'Marge zette de vetste hotelbars op een rijtje.

Rock Bar, Ayana Resort in Bali

Bovenop een rotsformatie ligt de Rock Bar. Deze bar is vooral bekend vanwege zijn uitzicht, bijzondere cocktails en de top-dj's die hier regelmatig een plaatje draaien.

Skybar, Mondrian in Los Angeles

Sinds de opening is de Skybar één van de hotspots van Los Angeles. Je kunt er van het uitzicht genieten en een duik nemen in het zwembad.

Falk's Bar, Bayerischer Hof in München

De Falk's Bar bevindt zich in de beroemde spiegelzaal, die stamt uit 1939. Het is de enige kamer in het Bayerischer Hof die ongeschonden uit de Tweede Wereldoorlog is gekomen.

Ozone Bar, Ritz-Carlton in Hong Kong

De Ozone Bar dankt zijn naam aan de locatie: het is de hoogste bar ter wereld. Het bevindt zich op de 118e verdieping van het Ritz-Carlton. Je vindt er onder meer een breed scala aan cocktails, een sushi-bar en een selectie van Aziatische tapas. Neem zeker ook een kijkje op het terras, dat uitzicht biedt over de stad. Er liggen dekens tegen de kou.

Top of the Standard, The Standard in New York

The Standard is één van de chicste hotels van New York en daar sluit deze hotelbar perfect bij aan. De grootste sterren drinken hier een cocktail, terwijl ze van het 360 graden uitzicht over Manhattan genieten. Zelfs de toiletten schijnen de moeite meer dan waard te zijn. Door alle luxe is er wel een streng deurbeleid.

The Library, Leela Palace in New Delhi

Deze bar neemt je mee naar vervlogen tijden. Geniet in de Chesterfield-stoelen van een sigaar, whiskey en verfijnd eten. 

Long Bar, The PuLi Hotel in Shanghai

De Long Bar doet zijn naam met 32 meter eer aan. Het heeft daarnaast een van de langste wijn- en champagnekaarten plus een uitgebreid aanbod van cocktails. Bestel een drankje en kijk uit over het Jing'an Park.

Wet Bar, W Hotel in Barcelona

Deze bar is zowel overdag als 's avonds the place to be. Terwijl je met een tropische cocktail in de hand van het uitzicht over de Middellandse Zee geniet, draaien de dj's de vetste beats.

Lees ook:

Organisch en fresh interieur

Warm en Rauw

Wonen op de Britse Maagdeneilanden

MEER WOELT