Superdeluxe sporten in Milaan

Fitness, wellness en beauty op het hoogste niveau. Dat is wat Ceresio7 | Gym & Spa de Milanese fitboys en fitgirls biedt. De oprichters van modemerk Dsquared2 hebben samen met architectenbureau Storage Associati de innovatieve gym-spa ingericht. 

Ceresio7

Ceresio7 staat bekend om zijn exclusieve rooftop-bar. Hier is tevens het hoofdkantoor van Dsquared2 gevestigd. Op de begane grond komt daar nu dus de bijzondere Gym & Spa bij; een ultramodern fitnessgedeelte met luxueuze beauty- en spa area.

Spaconcept door Dornbracht

Het spaconcept en de inrichting is verzorgd door Dornbracht. De architecten van Storage Associati pasten tijdens het ontwerpen van het interieur voor het beauty- en spagedeelte Dornbrachts holistische benadering van waterexpertise toe. 

Verkoeling na legday

Dornbracht leverde de Comfort Shower en Leg Shower. Met de Comfort Shower kun je zittend van een therapeutische douche met massagestralen genieten. De Leg Shower zorgt daarentegen voor afkoeling na een intensieve workout. Met een druk op de knop helpen koude of afwisselend warm en koude stralen op je benen om na het sporten weer te herstellen. Verder is Dornbracht verantwoordelijk voor de Vertical Shower en Sensory Sky bij het zwembad dat de wellnessbeleving compleet maakt. 

LEES OOK

Zo sporten ze in New York's finest gym

Geen geld voor een ultraluxe sportschool? Create your own! 

Ken je deze fitness app al?

MEER WOELT