Het perfecte tuinfeestje

Hoewel je in Nederland nooit precies zeker weet wat het weer gaat doen is de lente toch goed begonnen. Het zonnetje schijnt. En de zon is genoeg reden om een gezellig tuinfeestje te geven. Met de volgende items maak je jouw feestje compleet.

MEAD TAFEL EN BANKJES | € 649 | KOOP HIER

Je gasten moeten natuurlijk ergens zitten. Met deze tafel en bankjes breng je het picknick gevoel naar je eigen tuin. Broodjes, wijn, borden. Er is genoeg plaats om een uitgebreide maaltijd te serveren. De moderne details van het design zorgen er ook nog voor dat je in stijl zit te eten. 

Het perfecte tuinfeestje - Wonen Voor Mannen - WVM - MEAD tuinset, tuintafel, tuinstoel, interieur, tuinmeubels, designmeubels

 

CROSLEY CRUISER VINYL RECORD PLAYER | €119 | KOOP HIER

Met de Vinyl platenspeler zorg je voor wat extra sfeer. Het beste is dat hij draagbaar is dus makkelijk overal mee te nemen. Deze speler is zwart met een rosé gouden afwerking en heeft natuurlijk de vintage look die je van Crosley kan verwachten. 

Het perfecte tuinfeestje - Wonen Voor Mannen - WVM - Crosley platenspeler, recordplayer, vintage, interieur

DISCO PINEAPPLE SIPPER CUP | €13,98 | KOOP HIER

Een tuinfeestje zonder een lekker drankje kan natuurlijk niet. Met een heerlijk zonnetje op de bol horen de fruitigste sappen gedronken te worden. En dat kan natuurlijk alleen in een super toffe gouden Pineapple Cup. 

Het perfecte tuinfeestje - Wonen Voor Mannen - WVM - pineapple cup, drinkbeker ananas, gadgets, lifestyle,

 

WELTEVREE OUTDOOROVEN | €795 | KOOP HIER

Marshmallows, pizza's, vlees noem het maar op. Je maakt het allemaal klaar met deze oven in de buitenlucht. En als het 's avonds is afgekoeld is het tevens een kachel. Niemand die dus vroeg naar huis gaat. 

Het perfecte tuinfeestje - Wonen Voor Mannen - WVM - Outdoor Oven, BBQ, barbecue, buiten oven, tuinmeubels

NIKS MEER MISSEN VAN WONEN VOOR MANNEN?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date.

LEES OOK:

Boomhut bij Berlijn

Tuinieren zonder tuin 

Het tunnel huis

MEER WOELT