Stoere hotspot: Cornelis Bar & Kitchen

Een robuuste bar, Bourgondische gerechten en lekkere glazen wijn. Count us in! 

Dé plek voor levensgenieters

Cornelis is de plek waar echte levensgenieters hun hart kunnen ophalen. Niet alleen staan er heerlijke gerechten op het menu, de zaak ziet er ook nog eens super chill uit. Met de mogelijkheid om boven te dineren en beneden kleinere hapjes te delen heb je voor ieder wat wils.

Lekker normaal doen

De Rotterdamse horeca-hotspot is gelegen tegenover het historisch Stadhuis en is opgedeeld in een sfeervol restaurant en een stoere bar. Bedrijfsleider Tommy Louers: "Met Cornelis brengen we een uniek tweeledig concept naar Rotterdam: een kwaliteitskeuken boven en de bar beneden. Een sfeervolle plek waar kan worden gegeten en gedronken op niveau. Geen chique restaurant of ingewikkelde club met veel poespas, maar een échte zaak waar met veel liefde en passie mooie gerechten en wijnen worden geserveerd." 

Drink & Dance

In de weekenden kan er trouwens ook gedanst worden, want een lekkere borrel met chille tunes kan iedereen wel waarderen. Wil je liever een frisse neus halen? Dan ga je toch lekker op het terras zitten. Met 120m2 aan terrasruimte heb je plek zat!

Lees ook

Vette mannenvilla in Rotterdam

De vijf duurste huizen van Rotterdam

Toffe apps die je moet kennen

MEER WOELT