Tijd voor een nieuwe hobby

Wat doe jij eigenlijk in je vrije tijd? Gezellig met vrienden drinken? Hartstikke leuk natuurlijk, maar soms moet je jezelf ook kunnen entertainen. Misschien is het tijd voor iets nieuws. Iets wat je normaal niet snel doet.

Alleen saaie mannen vervelen zich

Geef maar toe, iedereen verveelt zich wel eens. Dat terwijl er zoveel dingen te doen zijn. Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren dan zul je niet snel verveeld raken. Met deze tips heb je altijd wel wat te doen.

grillen - hobby's - wonen voor mannen

Word een grillmaster

Eten is natuurlijk het allerbelangrijkste in het leven. Als je niet eet ga je dood. Zo simpel is het. Kun je een goede maaltijd klaarmaken, dan kun je de belangrijkste persoon op aarde worden. Of in ieder geval op je eigen barbeque-feestje.

bier brouwen - hobby's - Wonen voor mannen

Brouw je eigen bier

Ja ja, op je eigen BBQ-feestje hoort natuurlijk ook bier! Wanneer je deze ook nog eens zelf hebt gebrouwen dan wordt je écht de belangrijkste persoon op aarde. Dit vergt wel wat oefening, maar gelukkig heb je genoeg vrienden om als testpersoon in te zetten.

auto opknappen - hobby's - wonen voor mannen

Knap een klassieker op

Deze hobby gaat wat geld kosten, maar als je het leuk vind om aan auto's te sleutelel dan is dit je ding. Met veel liefde, geduld en research knap je een echte oldtimer op. 

Hout bewerken - Tijd voor een nieuwe hobby - Wonen voor mannen

Work that wood

Met hout kan je van alles maken. Van tafels en stoelen tot aan brillen. Wanneer je hier meester van wordt kun je het zo gek niet bedenken of jij kan het maken.

Lees ook: 2016 iPhone Photography Awards

Lees ook: In stijl drinken met je vrienden

Lees ook: Werken bij Google

MEER WOELT